Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dungeon Defenders II

Dungeon Defenders II lander på Steam Early Access 5. dec

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Trendy Entertainment har arbejdet længe på Dungeon Defenders II, der i hvert fald delvist er blevet finansieret gennem det såkaldte "Defense Council", hvor man har kunnet købe adgang til en tidlig alpha-udgave af spillet, og hjulpet udviklingen med feedback og tests. Nu tager de indsatsen et nøk op, da spillet udkommer på Steam Early Access den 5. december.

Early Access-udgaven vil indeholde hele det første område af spillet, samt fire spilbare helte. Desuden melder udviklerne, at de vil vise nye klip fra spillet til The Game Awards næste måned (efterfølgeren til VGA/VGX), såvel som komme med "en særlig annoncering om seriens fremtid".

Dungeon Defenders II

Relaterede tekster

0
Dungeon Defenders konsoleksklusiv på PS4

Dungeon Defenders konsoleksklusiv på PS4

NYHED. Skrevet af Lee West

Den anderledes blanding af tower defense og rollespil, Dungeon Defenders, har allerede gået sin sejrsgang på mobiler, konsoller og PC. Efterfølgeren, Dungeon Defenders...

0
Dungeon Defenders II - Interview

Dungeon Defenders II - Interview

NYHED. Skrevet af Lee West

Dungeon Defenders overraskede mange gamere ved at tilbyde en herlig blanding af rollespil og tower defense-strategi. Spillet dukkede endda op på mobiler, hvor det også...Indlæser mere indhold