Dansk
Gamereactor
nyheder
Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Dungeons & Dragons Dark Alliance får lokal co-op efter lanceringen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Inden længe udkommer Dungeons & Dragons: Dark Alliance, der er en form for åndelige efterfølger til det klassiske action-RPG Baldur's Gate: Dark Alliance. Ligesom i originalen ligger en stor del af spillets appel i multiplayer co-op, men i modsætning til dengang kan du ikke spille lokal split-screen.

Det har ærgret en del fans, der nok så spillet som en god mulighed for at hænge fysisk ud med de kammerater, de ikke har set meget under Corona. Udvikleren Tuque Games har derfor besluttet alligevel at tilføje lokal co-op - dog først efter lanceringen.

"Just announced on the Dev Stream: We heard you loud and clear. After Dark Alliance launches, our main priority is supporting 2-player split-screen couch co-op for Xbox Series X|S, PlayStation 5, and PC. We're working to have this ready for our first free DLC this summer," skriver udvikleren på Twitter.

Det er dog værd at bemærke, at udvikleren kun lover split-screen til de nye konsoller samt PC, så spillere på Xbox One og PS4 må altså stadig slås sammen med deres venner online, hvis de ønsker selskab på deres rejse.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Relaterede tekster

3
Dungeons & Dragons: Dark AllianceScore

Dungeons & Dragons: Dark Alliance

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Baldur's Gate: Dark Alliance får en åndelig efterfølger sat i Icewind Dale. Men hvordan klarer det nye spil sig i forhold til den tyve år gamle forgænger?Indlæser mere indhold