Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Dupreeh skriver historie ved at blive den første CS:GO-pro, der tjener over $2 millioner i gevinster

Den danske esportsatlet fører an som mest prisbelønnede CS:GO-pro.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens Dota 2 tager kronen for de største præmiepuljer i esportsverdenen, betyder karakteren af Counter-Strike og hvordan der er tonsvis af turneringer og begivenheder, at CS-proffer er nogle af de mest tildelte esports-professionelle.

Til dette formål har Peter "Dupreeh" Rasmussen nu skrevet historie ved at blive den første Counter-Strike Global Offensive professionelle til at overgå $ 2 millioner i præmiegevinster. Lige nu er Dupreeh på $2.164.164,40 i gevinster, som Esports Earnings rapporterer, hvilket placerer ham foran den danske kollega Andreas "Xyp9x" Højsleth.

Mens CS:GO Major-kredsløbet nu er forbi, er der stadig masser af turneringer planlagt op til Counter-Strike 2's-lanceringen, hvilket betyder, at Dupreeh kan fortsætte med at tilføje til denne opgørelse i de kommende måneder.

Counter-Strike: Global Offensive
PGL

Relaterede teksterIndlæser mere indhold