Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dying Light

Dying Light får endnu en ny opdatering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Flere af jer ville måske antage at go-to vikingespillet var Assassin's Creed Valhalla, men i en nylig opdatering til Dying Light er det nu muligt at tage din vikingefantasy og blande med en zombieapokalypse - bedre bliver det ikke! Ved at downloade Dying Lights nye Viking: Raider of Harran samling for $3 kan du spille som vikinger, og med store økser, sværd og skjolde bekæmpe et væld af zombier.

Samlingen indeholder (som beskrevet på Steam-annonceringen):


  • Two "Raider of Harran" outfits: "Björn the Warrior" and "Björn the Berserker",

  • Two two-handed heavy axes: Ragnarök and Ashes of Ragnarök,

  • Two one-handed swords: The Aesir and The Fiery Aesir,

  • Two shields: Asgard's Protector and Asgard's Wall of Fire,

  • "Reinen" buggy skin.

Udover denne samling, er indeholder opdateringen ligeledes en række nyt indhold og missioner i forbindelse med månenytåret d. 12 februar. Belønningen er gratis kosmetiske skins, og giver muligheden for at springe zombier i luften med fyrværkeri, så hvad er der ikke at kunne lide? I kan læse alt om opdateringerne i forbindelse med måne-eventet her.

Jeg ved ikke med jer, men selvom at Dying Light efterhånden har været ude i nogle år, så er det et af de bedste zombiespil derude i min mening. Zombier og Vikinger... man kan ikke gå galt i byen med denne kombination, hvad siger I?

Dying Light
Dying Light

Relaterede tekster

Dying LightScore

Dying Light

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Har Dying Light hvad der skal til for at skille sig ud fra mængden, eller falder det hen i forglemmelighedens tusmørke?Indlæser mere indhold