Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dying Light

Dying Light får ti gratis udvidelser i løbet af de næste 12 måneder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Zombie-spillet Dying Light udkom for godt og vel to et halvt år siden, men spillet har stadig godt og vel 500.000 aktive spillere hver eneste uge.

Med et så stort spiludvalg i dag, er det utroligt flot at zombie-spillet stadig kan tiltrække sig så mange spillere, og det har Techland, spillets udvikler, valgt at fejre ved at udgive nyt gratis indhold til spillet.

I løbte af de næste 12 måneder vil Dying Light modtage ti nye udvidelser på tværs af alle platforme. Spillets producer, Tymon Smektala, har udtalt, at spillerne vil kunne se frem til nye fjender, flere begivenheder, og flere mysterier der skal løses.

Til sammenligning var der i gennemsnit 700.000 aktive spillere da spillet i sin tid udkom, så at det på 2½ år er faldet med blot 200.000 er utroligt flot.

Dying Light

Relaterede tekster

Dying LightScore

Dying Light

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Har Dying Light hvad der skal til for at skille sig ud fra mængden, eller falder det hen i forglemmelighedens tusmørke?Indlæser mere indhold