Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dying Light

Dying Light har ramt 17 millioner spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi venter stadig spændt på en udgivelsesdato på Dying Light 2, som vi ved udvikleren Techland har haft i støbeskeen i årevis. Dette kommer efter at det originale Dying Light blev en massiv succes, og det er ikke mindst takket være alt det ekstraindhold som udvikleren har tilføjdet igennem årene. Nu kan de afsløre at spillet har ramt en imponerende milepæl.

For nylig deltog Techlands Tymon Smektała i et interview med Official Xbox Magazine, hvor han fortalte lidt om Dying Light 2, og her afslørede artiklen da også, at de har ramt hele 17 millioner spillere.

"The first Dying Light was a huge success for Techland, garnering a huge following of over 17 million players."

Det er sjovt at de ikke specifikt vil sige hvor mange eksemplarer de har solgt, men benytter antallet af spillere i stedet, så vi må gå ud fra at det tal er lidt lavere.

Dying Light

Relaterede tekster

Dying LightScore

Dying Light

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Har Dying Light hvad der skal til for at skille sig ud fra mængden, eller falder det hen i forglemmelighedens tusmørke?Indlæser mere indhold