Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dying Light

Dying Light: Hellraid har officielt fået en udgivelsesdato og trailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kan du huske Hellraid? Det var i lang tid et projekt som Techland aktivt arbejdede på, og selvom det tilsyneladende genbrugte mange mekanikker fra Dead Island-serien, så var det en separat, gotisk dungeon crawler. Men det blev ikke rigtig til noget, men i stedet for at skrottet projektet helt, så bliver det nu bragt tilbage som en udvidelse til Dying Light.

Ja, den er god nok. Hellraid er nu tilbage som DLC til Dying Light for $9.99, og nu har udvidelsen fået en udgivelsesdato, nemlig d. 23 juli. Du tilgår udvidelsen igennem en arkadespilmaskine i The Tower, og herfra transporteres du til en anden verden, hvor der er masser af skeletter at slå ned med nye våben og evner.

Du kan se den første gameplay trailer herunder.

HQ
Dying Light

Relaterede tekster

Dying LightScore

Dying Light

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Har Dying Light hvad der skal til for at skille sig ud fra mængden, eller falder det hen i forglemmelighedens tusmørke?Indlæser mere indhold