Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dying Light

Dying Lights Hellraid-udvidelse er blevet lidt forsinket

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kan du huske Hellraid? Det var meningen at Techland skulle have brugt en række mekanikker fra Dying Light, og inkorporeret det i en gotisk dungeon crawler. Projektet blev aldrig til noget, men pludselig sprang det til live igen for nylig, netop som DLC til Dying Light, hvor du, i selskab med en ven, kan hoppe ind og smadre skeletter i dunkle grotter og underjordiske katakomber.

Udvidelsen skulle være landet her i denne uge, men Techland har nu afsløret via Twitter, at den er blevet en smule forsinket. Den ankommer nu d. 13 august i stedet på PC, samt d. 14 august på konsollerne.

"We received tons of great feedback during our beta of Dying Light - Hellraid. Big thanks to everyone who participated! We're hell-bent on applying your suggestions, so we will be launching the new game mode on August 13 for PC, and August 14 for consoles"

Du kan se en trailer herunder.

HQ
Dying Light

Relaterede tekster

Dying LightScore

Dying Light

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Har Dying Light hvad der skal til for at skille sig ud fra mængden, eller falder det hen i forglemmelighedens tusmørke?Indlæser mere indhold