Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Dyson V12 Slim Detect

Lidt mindre, lidt billigere, meget lettere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Som du sikkert ved er Dyson så småt ved at diversificere deres portfolio. Det er ikke som sådan noget nyt, men pointen er at i stedet for at lave én central produktserie, så lanceres der hvert år adskillige af slagsen, der er konstrueret rundt om de samme principper, men er bygget til forskellige brugsscenarier. Tidligere på året afslørede de eksempelvis den tunge V15 Detect, den naturlige arvtager, men den fik selskab af V12 Detect Slim, en mindre, billigere og lettere udgave.

HQ

Okay, så den er mindre? Ja, det er den, kammeret på "bare" 0.35 liter, som er under halvdelen af den almindelige V15'er. Det betyder naturligvis også at den er en hel del lettere, bare 2.2 kilo, og det gør den uendeligt lettere at manøvrere. Det er et glimrende eksempel på hvordan specifikationer på et stykke papir virkelig ikke er alt, for en vægtbesparelse på bare cirka 800 gram er altafgørende for den måde du bruger den på til daglig.

Dyson V12 Slim Detect

De radiale cyklonenheder der skaber sugeevnen er der også blevet sparet på, så der er kun 11 i stedet for 14, men ligesom det er med andre Dyson-modeller, så er sugeevne netop der hvor den brillerer. Det hele flyver afsted, og selvom at du bruger Eco-indstillingen, så formår den faktisk både selv at afgøre hvor meget sugeevne der skal til for at rengøre den pågældende overflade, og generelt bare at rengøre på tilfredsstillende vis.

Batterilevetiden fejler ikke noget, vi fik cirka 60 minutter ud af en enkelt opladning, og selvom at Dyson skal arbejde på deres opladningshastighed (det tager cirka fem timer at oplade), så gælder click-on batterierne også her, så du kan tilkøbe et ekstra, som for alvor hjælper på det hele.

Dette er en annonce:

Desuden er det her igen en "Detect"-variant, som betyder at du får det laser-udstyrede rengøringshoved med. Det betyder at idet du tænder kaster den en grønlig laser ud på overfladen foran dig, som viser tydeligt hvor støv og snavs er. Det er virkelig innovativt, selvom at du måske ikke altid er i humør til at blive konfronteret med hvor beskidt der egentlig er i dit hjem. Det er sådan her rengøringsvanvid opstår.

Ellers er der ikke mange tegn på åbenlyse besparelser her. Jo, der er en central, rød tændknap i stedet for en aftrækker, som måske føles værre, men du får samme lille display, der giver dig et overblik over sugeevne og forventet batterilevetid, og det samme udvalg af støvsugerhoveder, der kan klare lidt af hvert.

Dyson V12 Slim Detect

Der er ét problem dog, og det er at herhjemme så er V12 Slim Detect ikke så meget billigere end den almindelige V15 Detect Absolute. Vi snakker cirka 700 kroner, en relativt lille besparelse. I USA er det cirka $480 overfor $650, som er lidt mere signifikant.

Dette er en annonce:

Derfor skal du primært købe den hvis du er vild med ideen om en lidt lettere kampvægt, og ikke fordi at den tilbyder næsten samme til en markant lavere pris.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold