Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Rising

E3: Dead Rising til Wii

Zombierne trasker ind hos Nintendo

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens Nintendos E3-pressekonference var meget fattig på interessante nyheder, ser det ud til at vi skal søge de spændende ting fra andre kanter. Og det nyeste nummer af det japanske spilmagasin Famitsu har en nyhed der nok skal få folk til at spærre øjnene op.

Bladet kan nemlig fortælle at Xbox 360-darlingen Dead Rising er på vej til Nintendo Wii. Billederne i bladet fortæller ikke meget, men der er et billede hvor Frank bliver angrebet af en zombie og man skal bruge Wii-moten til at ryste den af.

Det bliver bestemt spændende at se hvad zombierne siger til at blive udsat for en Wii-mote.

Dead Rising

Relaterede tekster

Dead RisingScore

Dead Rising

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Tag til Willamette og se en kødrand af udøde, stavrende zombier. Tanggaard har fundet arbejde som fotojournalist, og har brugt de sidste 72 timer i et indkøbscenter i Colorado.

2
Søndagsspecial: Dead Rising

Søndagsspecial: Dead Rising

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Dead Rising var en af de spil, som var med til at gøre Xbox 360-konsollen til et kæmpe hit. Den overdrevne og fjollede vold var lige hvad de fleste gamere havde savnet på...Indlæser mere indhold