Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lost Planet: Extreme Condition

E3: Lost Planet film

Capcom har bekræftet den

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På dagens pressekonference hos Capcom, er det blevet bekræftet, at der bliver lavet en film bygget over Lost Planet, præcis sådan som David Hayter nævnte på sidste uges Anime Expo.

Ifølge skaberen af spillet, Keiji Inafune, blev spillet designet med en mulig filmatisering i tankerne og det bliver således David Hayter der skal skrive det såkaldte screenplay.

David Hayter er i spilkredse mest kendt for at give Solid Snake en knasende machostemme, men han har erfaring med film idet han har skrevet X-Men-filmene samt den kommende Watchmen-film.

Hayter, der er en stor fan af John Carpenters iskolde The Thing, er meget begejstret over filmen, da den giver ham mulighed for at "dykke ind i en lignende verden, der er 1000 gange større."

Desuden bør det nævnes at Uwe Bolls navn ikke blev nævnt en eneste gang, hvilket forhåbentlig betyder, at han ikke kommer til at instruere.

Lost Planet: Extreme Condition
Lost Planet: Extreme Condition
Lost Planet: Extreme Condition

Relaterede teksterIndlæser mere indhold