Dansk
Gamereactor
esports
FIFA 23

EA har annonceret ePremier League 2022/23

Tilmelding til turneringen er nu åben for indbyggere i Storbritannien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA Sports og Premier League har officielt annonceret tilbagevenden af ePremier League, som vil være tilbage for sin femte sæson for at matche fodboldsæsonen 2022/23.

ePremier League vender tilbage allerede i november, når første runde af kvalifikationen begynder. Der vil blive afholdt tre sæt kvalifikationskampe mellem 1.-2., 5.-6. og 8.-9. november, alle før et online kvalifikationsslutspil mellem 15.-16. november. Dette vil så føre til klubslutspillet i hele november og december, og herefter kan vi se frem til den store finale den 25.-26. marts 2023 i Londons Queen Elizabeth Olympic Park, hvor spillerne vil konkurrere om en andel af en præmiepulje på £ 100.000 og om noget sølvtøj til den respektive klub, de repræsenterer. De fire bedste spillere fra de to bedste klubber fra denne turnering får også en plads i FIFA 23 Global serie Playoffs og Play-Ins.

"Vi er glade for at kunne annoncere, at ePremier League vender tilbage til en femte sæson og endnu en gang tilbyde spillere med base i Storbritannien chancen for at repræsentere deres foretrukne Premier League-klub i seriøs konkurrence," sagde Will Brass, Premier League Chief Commercial Officer. "I tidligere år har vi set en blanding af nye og etablerede FIFA-spillere konkurrere om ePremier League-titlen, giver stor drama og spænding, som har betaget fans over hele kloden."

Turneringen spilles kun ved hjælp af nuværende generations konsoller, og beboere over 16 år i Storbritannien kan nu tilmelde sig at være en del af kvalifikationen.

FIFA 23

Relaterede tekster

FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?Indlæser mere indhold