Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
FIFA 23

EA har annonceret ePremier League 2022/23

Tilmelding til turneringen er nu åben for indbyggere i Storbritannien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA Sports og Premier League har officielt annonceret tilbagevenden af ePremier League, som vil være tilbage for sin femte sæson for at matche fodboldsæsonen 2022/23.

ePremier League vender tilbage allerede i november, når første runde af kvalifikationen begynder. Der vil blive afholdt tre sæt kvalifikationskampe mellem 1.-2., 5.-6. og 8.-9. november, alle før et online kvalifikationsslutspil mellem 15.-16. november. Dette vil så føre til klubslutspillet i hele november og december, og herefter kan vi se frem til den store finale den 25.-26. marts 2023 i Londons Queen Elizabeth Olympic Park, hvor spillerne vil konkurrere om en andel af en præmiepulje på £ 100.000 og om noget sølvtøj til den respektive klub, de repræsenterer. De fire bedste spillere fra de to bedste klubber fra denne turnering får også en plads i FIFA 23 Global serie Playoffs og Play-Ins.

"Vi er glade for at kunne annoncere, at ePremier League vender tilbage til en femte sæson og endnu en gang tilbyde spillere med base i Storbritannien chancen for at repræsentere deres foretrukne Premier League-klub i seriøs konkurrence," sagde Will Brass, Premier League Chief Commercial Officer. "I tidligere år har vi set en blanding af nye og etablerede FIFA-spillere konkurrere om ePremier League-titlen, giver stor drama og spænding, som har betaget fans over hele kloden."

Turneringen spilles kun ved hjælp af nuværende generations konsoller, og beboere over 16 år i Storbritannien kan nu tilmelde sig at være en del af kvalifikationen.

FIFA 23

Relaterede tekster

2
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?Indlæser mere indhold