Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 23

EA har lavet særlige Marvel-udgaver af FIFA Ultimate Team-kort

Ja, den havde vi faktisk ikke rigtig set komme.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA har officielt afsløret, at de er indgået i et samarbejde med Marvel for at sikre at du bliver ved med at købe kortpakker det næste stykke tid. Igennem dette samarbejde vil du fremimod verdensmesterskaberne i Qatar d. 20 november kunne få fingrene i Ultimate Team-kort hvor spillerne har fået et særligt heltetema.

Disse nye illustrationer er inspireret af et udvalg af Marvel-helte. Indtil videre lader de dog til at insinuere, at dette ikke vil koste noget ekstra, men naturligvis ansporer det til at brugerene købe flere kortpakker end normalt.

Du kan se nogle af disse nye designs herunder, såsom Landon "The Brave" Donovan, Ricardo "The Anticipator" Carvalho, Claudio "Il Principino" Marchisio, Yaya "The Citadel" Touré, og Park "Tigerheart" Ji-Sung. Flere designs vil blive afsløret på et senere tidspunkt.

FIFA 23FIFA 23
FIFA 23FIFA 23FIFA 23

Relaterede tekster

2
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?Indlæser mere indhold