Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

EA lader fans bidrage til præmiepuljen i den kommende Apex Legends turnering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Apex Legends Global Series Championsship nærmer sig med hastige skridt, og her skal spillerne udover æren også kæmpe om andele i en massiv præmiepulje. Præcist hvor mange penge det drejer sig om, er dog ikke kendt, da EA har annonceret en række kosmetiske bundles i spillet, som kan hæve præmiepuljen helt op til 3 millioner dollars.

De fem bundles hedder Mechameleon, Boared to Death, Wild Speed, Silverback og Animal Kingdom. De fire førstenævnte indeholder dyr skins, frames og gun charms baseret på dyr, mens at Animal Kingdom er den samlede pakke.

EA smider $5 i præmiepuljen for hver solgt bunde, og $20 for den samlede pakke. Den originale præmiepulje er på én million dollars, og EA vil maksimalt smide to millioner dollars ekstra i bøtten.

Turneringens gruppespil begynder den kommende weekend, og der lægges ud med kampe i Asien og Sydamerika.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold