Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 4

EA skruer op for Battlefield 4's serverkapacitet oven på afsløringen af Battlefield 2042

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Forza Horizon 4 har fået drastisk øget sit salg, efter at efterfølgeren blev annonceret til E3, men det er langt fra det eneste spil, der nyder godt at hypen omkring et nyere kapitel.

Battlefield 4 er det seneste spil i serien, der foregår i moderne omgivelser, og det har tilsyneladende fået spillerne til at valgfarte til det otte år gamle spil oven på afsløringen af Battlefield 2042. EA har i hvert fald set sig nødsaget til at skrue op for serverkapaciteten i en specifik region, skriver de i en opdatering:

"We were absolutely blown away by your excitement and reactions to the recent Battlefield 2042 reveal. Since then, many of you have jumped back into Battlefield 4 to already get a taste of the return to all-out-warfare. We've been monitoring your experience and noticed queue times in the US West region were far longer than in other regions. Good news, we've increased server capacity for this region - you can expect less waiting, and more playing."

EA vil i den kommende tid holde høje med serveraktivitet over hele kloden, hvis der skulle opstå problemer takket være den pludselige stigning i antallet af spillere.

Battlefield 4 vil dog nok hurtigt blive glemt igen, når Battlefield 2042 udkommer den 22. oktober.

Battlefield 4

Relaterede tekster

Battlefield 4Score

Battlefield 4

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

DICE har oprustet på alle fronter med Battlefield 4, og på PlayStation 4 får vi for en gangs skyld et bud på serien, der ikke er PC'en underlegen.Indlæser mere indhold