Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
EA Sports Active

EA Sports Active

Det har intet at gøre med Wii Fit...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For et stykke tid siden udtalte Peter Moore fra EA Sports, at man arbejde på en måde at tage del i Wii Fit succesen, og den plan ser nu ud til at have fået liv. EA Sports Active er navnet, Wii platformen, og med mere end 20 forskellige discipliner der ikke bruger Wii Fitness Boardet er der tale om noget helt andet ifølge EA selv.

Løb, Tennis og programmer som en kalorie tæller, skulle være inkluderet, alt sammen styret med brug af Wii Remoten samt Nunchuck controlleren. Yderligere skulle spillet leveres med en gummi elastik der lader controllerne blive påmonteret de relevante steder i forhold til disciplinen, samt et gummibånd med modstand, til styrketræning.

Det hele skulle blive sat til salg næste forår, og vi er naturligvis klar med anmeldelsen til den tid.

EA Sports Active

Relaterede tekster

2
EA Sports ActiveScore

EA Sports Active

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Så er det med at få brændt kalorier af. EA er klar med deres træningsprogram, og har du mod på at træne foran fladskærmen, så bør du i det mindste overveje spillet.Indlæser mere indhold