Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
EA Sports Active

EA Sports Active er god motion

Forskere blåstempler spillet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er nok en del, der har set lidt skævt til de mange fitness-spil, der er udkommet til Nintendo Wii. Kan man virkelig komme i form ved at hoppe lidt foran fjernsynet? Nu er der kommet et klart svar: Ja, man kan godt komme i form med sin Wii, i hvert fald hvis spillet hedder EA Sports Active.

Forskere fra det amerikanske University of Wisconsin har nemlig undersøgt spillet, og det aktivitetsniveau det udsætter spillere for, og konkluderet, at EA Sports Active lever op til de anbefalinger, som American College of Sports Medicine giver til daglig motion.

ACSM anbefaler 30 minutters motion af moderat intensitet fem gange om ugen, eller 20 minutter ved høj intensitet tre gange om ugen. Spillet har motionsprogrammer, der opfylder begge anbefalinger.

I sin kamp for at tabe sig har vores redaktør Lee også kunne konstatere, at EA Sports Active virker, men det er da godt at kunne få det underbygget af lidt videnskabelig empiri.

EA Sports Active

Relaterede tekster

2
EA Sports ActiveScore

EA Sports Active

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Så er det med at få brændt kalorier af. EA er klar med deres træningsprogram, og har du mod på at træne foran fladskærmen, så bør du i det mindste overveje spillet.Indlæser mere indhold