Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

EA Sports FC Pro-sæsonen er blevet afsløret

Formatet for turneringen er lagt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du har hentet et eksemplar af EA Sports FC 24 i weekenden for at udnytte spillets tidlige adgangsperiode og har spekuleret på, hvornår og hvordan du kan tage dine talenter til en global konkurrencescene, har EA nu skitseret det. For at passe til rebrandingen af serien er EA Sports FC Pro-kredsløbets sæson 2023/24 blevet annonceret, med dette med et åbent format, der giver enhver spiller chancen for at arbejde gennem forskellige kvalifikationskampe til et skud på verdensmesterskabet i slutningen af sæsonen.

Sæsonen vil blive opdelt i forskellige faser, hvor den første er FC Pro Open Ladder, der vil se spillere fra regioner over hele verden kæmpe for at tjene pladser i en regional kvalifikation. Disse vil alle finde sted mellem 1. og 14. oktober og vil se hundredvis af pladser til rådighed ved de regionale begivenheder, der finder sted mellem 14. og 22. oktober. Disse regionale begivenheder vil reducere spillerne til kun 52 fra hele verden, med disse mennesker inviteret til en FC Pro Open Global Qualifier, der også vil se 12 inviterede personer, der deltager og konkurrerer. Denne event vil prale af en præmiepulje på $180.000, hvor de bedste 16 spillere går videre til FC Pro Open.

FC Pro Open finder sted i november-januar, og der afholdes forskellige ugers konkurrence, inden en Championship afholdes i begyndelsen af februar. Denne Open vil prale af en præmiepulje på $500.000 og vil se spillere konkurrere om pengepræmier og en plads i den undvigende FC Pro World Championship og en plads i sæsonen 2024/25.

Når man ser på World Championship, har EA endnu ikke afsløret nogen oplysninger om denne begivenhed, hvilket betyder, at vi bliver nødt til at vente med at høre om dens præmiepulje, format, placering og så videre.

EA Sports FC 24

Relaterede tekster

EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

FIFA 24 er blevet til EA Sports FC 24, men lad dig ikke narre. Navnet er desværre den mest markante ændring i årets meget undervældende fodboldspil fra EA Sports.Indlæser mere indhold