Dansk
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

EA Sports FC Pro World Championship afholdes i Berlin i juli

Hvis du er i landet til Euro 2024, skal du sørge for at skære tid til at se en anden fodboldturnering.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA har netop afsløret en bådfuld information med hensyn til 2024 EA Sports FC Pro World Championship. Den store turnering kommer til Tyskland lige i tide til Euro 2024, som på dette tidspunkt nærmer sig sin afslutning.

Turneringen afholdes i Berlins Uber Eats Music Hall mellem 10. og 13. juli (Euro finalerne er den 14. juli), og vil se kvalificerede konkurrenter kæmpe om en del af en præmiepulje på $ 1 million. Arrangementet vil indeholde et live publikum den 12.-13. juli, og billetoplysninger vil blive delt i fremtiden.

Med hensyn til hvem der vil være til stede, vil de 20 bedst rangerede spillere fra den regionale FC Pro Leagues konkurrere i en Play-In begivenhed den 10. juli for at tjene en af otte resterende pladser i den 32-spiller tre-dages globale finaleturnering (hvor 24 spillere allerede har sikret deres pladser gennem tidligere kvalifikationskampe).

Vil du se EA Sports FC Pro World Championship denne sommer?

EA Sports FC 24

Relaterede tekster

EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

FIFA 24 er blevet til EA Sports FC 24, men lad dig ikke narre. Navnet er desværre den mest markante ændring i årets meget undervældende fodboldspil fra EA Sports.Indlæser mere indhold