Dansk
Gamereactor
esports
NHL 24

EA Sports NHL 24 World Championship vender tilbage i det nye år

Med åben tilmelding fra december.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA Sports og NHL har bekræftet, at NHL World Championship vil være tilbage for NHL-spillere at konkurrere i igen. Baseret på den snart udgivne NHL 24 får vi at vide, at denne turnering starter med korrekt gameplay i januar, men at den begynder åben registrering allerede i december i år.

Sæsonen vil se hvert af de rigtige 32 NHL-hold sende spillere til forskellige turneringer rundt om i verden og online, og at de bedste vil gå videre gennem forskellige kvalifikationskampe alt sammen i et forsøg på at tjene en af seks undvigende World Championship pladser. Jep, den kommende World Championship vil indeholde seks spillere i alt, hvoraf fire kommer fra Nordamerika og to fra Europa.

Alle begivenheder spilles på PS5- og Xbox Series X/S-konsoller, hvor World Championship udelukkende spilles på PS5.

Der er ingen ord om de finere detaljer i formatet eller ligeledes nøjagtige datoer for nogen af den kommende sæson, men med sæsonen vender tilbage om et par måneders tid, kan du forvente mere information i de kommende uger.

NHL 24

Relaterede tekster

0
NHL 24Score

NHL 24

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

NHL 24 belønner tålmodigt spil, men bør man også vente med at investere i spillet til det uomgængelige prisfald?Indlæser mere indhold