Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 11

EA Sports støtter Rooney

Stadig på forsiden af FIFA 11

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du ikke følger med i sladderpressen eller går virkeligt meget op i engelsk fodbold, så er det måske gået din næse forbi at angriberen Wayne Rooney har været sammen med en række prostituerede mens hans kone var gravid.

Men det skriver Sunday Mirror altså at han har. Den slags skandaler hyler dog ikke EA Sports ud af den, og de har nu meldt ud at Wayne Rooney bestemt vil være at finde på forsiden af FIFA 11.

There are no changes planned," siger en talsperson for EA.

"This is a personal matter and we respect Wayne and his family's privacy. We have worked together for six years and Wayne continues to represent EA Sports. We will be making no further comment at this time."

Det er ikke første gang at EA Sports offentligt har taget den holdning, at idrætsstjerners privatliv ikke vedkommer dem. Golfspilleren Tiger Woods' affærer og efterfølgende skilsmisse har heller ikke haft indflydelse på udgivelsen af Tiger Woods PGA Tour 11.

Rooney deler forsiden af FIFA 11 sammen med den brasilianske fodboldspiller Kaka.

FIFA 11
Wayne Rooney som han ser ud i FIFA 11.

Relaterede tekster

FIFA 11Score

FIFA 11

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Odgaard

Carsten spænder støvlerne og giver sig i kast med årets udgave af FIFA, for at finde ud af hvor støvlen strammer og hvor EA Sports rammer plet. Læs anmeldelsen af FIFA 11 her...Indlæser mere indhold