Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 11

EA stille om fyret kommentator

Andy Gray droppet af Sky Sports

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du ikke følger tæt med i engelsk fodbold, så har du måske ikke hørt at Andy Gray, der har været fast kommentator i FIFA-spillene gennem mange år, er blevet fyret fra sit job hos Sky Sports.

Fyringen kom efter Gray i første omgang havde talt nedsættende om en kvindelig linjevogter, efter hun i en Premier League-kamp havde lavet et offside-kald, der umiddelbart så tvivlsomt ud, men i replay viste sig at være helt korrekt. Gray og hans kollega Martin Tyler havde bemærket at kvinder ikke kender offside-reglen.

Det førte til at de to blev suspenderet i en uge, men siden da har kvindelige kollegaer til Gray stået frem, og sagt at han ofte har kommet med upassende bemærkninger til dem. Derfor har Sky Sports nu fyret Andy Gray som kommentator.

Som sagt har Andy Gray været kommentator i FIFA-spillene gennem mange år, senest i det aktuelle FIFA 11. EA har ikke kommenteret på hvad fyringen eventuelt vil have af konsekvenser for hans plads i FIFA 12. I en e-mail skriver EA, at "EA Sports ikke har annonceret noget om vores in-game kommentatorer i FIFA i 2011. Disse annonceringer vil komme senere i år".

Skal vi gætte på at Andy Gray ryger ud?

FIFA 11

Relaterede tekster

FIFA 11Score

FIFA 11

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Odgaard

Carsten spænder støvlerne og giver sig i kast med årets udgave af FIFA, for at finde ud af hvor støvlen strammer og hvor EA Sports rammer plet. Læs anmeldelsen af FIFA 11 her...Indlæser mere indhold