Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Plants vs Zombies: Garden Warfare

EA teaser mystisk Fly Shooter-afsløring til Garden Warfare

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA har lagt et halvmystisk billede op på deres Twitter, der antyder at Plants vs Zombies: Garden Warfare er på vej til PlayStation. Eller at de virkelig ripper Sly Cooper af.

Med teksten "Time for an announcement" viser billedet en plante fra Plants vs Zombies: Garden Warfare iklædt blå kasket og spidse ører, sammen med et logo for noget, der hedder "Fly Shooter" - og som mange PlayStation-fans sikkert vil bemærke, er det mere eller mindre planket direkte fra Sly Cooper-seriens logo.

Nogle hos EA er således fans af serien eller udstyret med lun humor. Med mindre EA i stedet har tømt den kreative tank og nu bare stjæler ideer direkte fra andre selskaber, så ligner det en antydning af, at Plants vs Zombies: Garden Warfare er på vej til PlayStation. Sly-serien er jo som bekendt PlayStation-eksklusiv og tilhører Sony...

Plants vs Zombies: Garden Warfare
Plants vs Zombies: Garden Warfare
Ligheden er tydelig, ikke sandt?

Relaterede tekster

Plants vs Zombies: Garden WarfareScore

Plants vs Zombies: Garden Warfare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

PopCaps megapopulære tower defense-spil har taget springet over til actiongenren med dødskampe for 24 spillere. Vi tester om det kan matche originalen.Indlæser mere indhold