Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Brothers: A Tale of Two Sons

EA udgiver Brothers: A Tale of Two Sons-skaberens næste

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Klokken 3:00 i nat begyndte Las Vegas at summe med nyheder i spilverdenen. Årsagen var naturligvis det stort anlagte spil-event The Game Awards 2014 med Geoff Keighley som vært.

EA's Peter Moore havde lovet afsløringer på aftenens awards-show, og kom på scenen for at fortælle mere.

Både EA's Peter Moore og Josef Farres (manden bag Jalla! Jalla! og Brothers: A Tale of Two Sons) havde begge annonceret, at der ville være god grund til at kigge med på The Video Game Awards. Og det fik de ret i.

Josef Farres teasede tidligere på ugen kort på Twitter at man burde kigge med, og nu har vi svaret på hvorfor.

Josef Farres fortalte på nattens show, at han er stolt over modtagelsen af Brothers: A Tale of Two Sons og at han med studiet Hazelight gerne vil lave et nyt spil, der lever op til det kritikerroste spilprojekt. Det sker med EA som udgiver, men med fuld kreativ kontrol over skabelsen, understreger Farres. Han fortæller også at EA elskede konceptet bag spillet, men at det vil være en helt anderledes spiloplevelse end Brothers-spillet.

Vi fik en ganske kort teaser at se for udviklerens kommende spil, du kan se et enkelt billede herunder og finde traileren på vores GRTV-sider ganske snart.

Du kan naturligvis også stadig læse vores anmeldelse af Brothers: A Tale of Two Sons på dette link hvis du intet kender til udviklerens tidligere bedrift.

Brothers: A Tale of Two Sons

Relaterede tekster

4
Summer of Arcade-spillene

Summer of Arcade-spillene

NYHED. Skrevet af Lee West

Microsofts sædvanlige sommerkavalkade skydes af lige om lidt på Xbox 360. Der bydes på grønne skildpadder, action-helte, eventyr og galskab. Det sker med Brothers: A...Indlæser mere indhold