Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Jade Empire

EA udvider Jade Empire-varemærke

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Bioware laver lige nu Anthem, og de har naturligvis også Dragon Age 4 på vej, men hvordan mon den mere fjerne fremtid for udvikleren ser ud? Ja, det kan meget vel være at Bioware og EA ønsker at vende tilbage til en af de serier der aldrig fik adskillige efterfølgere - nemlig Jade Empire.

Spillet, der udkom tilbage i 2005, var konsoleksklusivt til Xbox 360, og for nylig indgik det i en bølge af nye bagudkompatible titler på Xbox One. Samtidig ved vi at Microsoft lige nu søger samarbejder med partnere om store nye eksklusive Xbox-titler. EA har nu, via JUSTiA Trademarks, ansøgt om en fornyelse og udvidelse af det originale Jade Empire-varemærke.

Selve udvidelsen skyldes at moderne spil har ekstra funktionalitet såsom udbygget online-funktionalitet, men selve varemærket er fortsat registreret som "entertainment services, namely, providing an on-line computer game".

Fornyelsen blev godkendt d. 22 januar, så arbejder EA og Bioware på enten et remaster eller en eftefølger?

Jade Empire

Relaterede tekster

5
EA udvider Jade Empire-varemærke

EA udvider Jade Empire-varemærke

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Bioware laver lige nu Anthem, og de har naturligvis også Dragon Age 4 på vej, men hvordan mon den mere fjerne fremtid for udvikleren ser ud? Ja, det kan meget vel være at...

1
Jade Empire er gratis med Origin

Jade Empire er gratis med Origin

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Jade Empire er en af den berømte udvikler Bioware's mindre kendte rollespil, men det er stadig en fantastisk oplevelse, og nu kan du få det gratis via EA's fede...Indlæser mere indhold