Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield V

EA vil udgive Battlefield 6 i finansåret 2022

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA har tidligere afsløret at Battlefield V ikke helt har formået at sælge det antal eksemplarer de havde håbet, men serien forbliver naturligvis stadig fast inventar hos både dem og udvikleren DICE, så derfor prøver de igen om nogle år.

Der var mange nyheder i EA's seneste investorrapport, og én af de nyheder der lige slap forbi os var bekræftelsen af et nyt Battlefield-spil, der er under aktiv udvikling, men som vi først ser om noget tid. Under mødet bekræftede CFO Blake Jorgensen, at Battlefield 6 ankommer i løbet af firmaets 2022-finansår, som starter d. 1 april 2021, og slutter d. 31 marts 2022.

Dette betyder efter al sandsynlighed at DICE's hovedstudie arbejder på et andet projekt, der udkommer før det, og logik ville forskrive at der er tale om Star Wars Battlefront III, men det er endnu ikke blevet bekræftet af EA.

Siden lanceringen har EA opdateret Battlefield V med blandt andet Firestorm, og en masse andet indhold. Hvad synes du om spiloplevelsen i dag?

Battlefield V

Relaterede tekster

Battlefield VScore

Battlefield V

ANMELDELSE. Skrevet af Kim Orremark

DICE vender tilbage med noget der tager sig ud som en direkte efterfølger til Battlefield 1. Vi har anmeldt det ambitiøse Battlefield V.Indlæser mere indhold