Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Deus Ex: Mankind Divided

Eidos Montreal arbejder ikke på et nyt Deus Ex-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kort før udgivelsen af Deus Ex: Mankind Divided afslørede Eidos Montreal og Square Enix, at de havde store planer for serien, og at sagaen om Adam Jensen ville fortsætte i en række forskellige efterfølgere, som allerede var under udvikling på dét tidspunkt. Mankind Divided leverede dog ikke som forventet, og selvom Eidos Montreal påstår at serien ikke er død, så er den ikke i aktiv udvikling.

I et interview med Venturebeat forklarer studiechef David Anfossi, at studiet faktisk arbejder på hele tre spil lige nu, som er The Avengers Project, Shadow of the Tomb Raider og et tredje, hemmeligt spil, men denne titel er ikke et Deus Ex-spil.

"We're a big studio. We're close to 500 people now. But at the same time, we have three developments in parallel. We have to make sure we deliver the quality we want. No compromise on that. When it will be the time for Deus Ex, it will be the time, and we'll do it correctly."

Deus Ex: Mankind Divided

Relaterede teksterIndlæser mere indhold