Dansk
Gamereactor
nyheder
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Eiyuden Chronicle udkommer til "Nintendos næste konsol"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rygterne om en ny Switch Pro har får alvor taget til i løbet af det seneste års tid, men indtil videre har Nintendo formået af holde deres kommende hardwareprojekt (i hvilken form det end har) borte for offentlighedens øjne.

Det forhindrer dog ikke udviklere i at forbedrede sig på en kommende lancering, og nu har vi så fået annonceret det første spil til Nintendos næste hardware i form af Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, skriver Tech Radar.

På deres Kickstarter side bliver udvikleren Rabbit & Bear Studio spurgt om, hvilke platforme spillet vil udkomme på Day 1, og svaret lyder som følge:

As originally pledged to the backers the game will be released on Xbox One, Xbox Series X|S PlayStation 4, PlayStation 5, Steam, Epic Games Store, and Nintendo's Next Generation Hardware."

Rabbit & Bear Studio har selvfølgelig ingen information om Nintendos konkrete planer. Men man må forestille sig, at de ikke mener spillet vil kunne køre tilfredstillende på den nuværende Switch, og derfor satser på, at ny hardware vil være tilgængelig i 2023, når Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes efter planen udkommer.

Nintendo Switch vil på det tidspunkt vil være seks år gammel, så det virker meget sandsynligt, at der vil være sket noget på hardwarefronten til den tid. Om der så bliver tale om en mindre opgradering i stil med New Nintendo 3DS og Game Boy Color eller en hel ny konsol, må tiden vise.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Relaterede teksterIndlæser mere indhold