Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

Elden Ring har nu vundet flere Game of the Year-priser end noget andet spil

Det har slået The Last of Us: Part II.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er vist ikke nogen hemmelighed at der findes mange, mange millioner der elsker Elden Ring, og ligeledes stod det klart relativt kort efter lanceringen, at dette ville blive et af de bedst anmeldte spil i lang tid.

Det skulle dog vise sig at være en underdrivelse, for som ResetEra har talt op, så lader det til at Elden Ring har vundet flere Game of the Year-priser end noget andet spil nogensinde. I alt er der talt 324 priser, som gør at spillet slår The Last of Us: Part II's 322 priser.

Af de 324 er 281 givet af pressen, og 43 givet igennem afstemninger fra fans, så noget tyder på at Elden Ring nu kan betragtes som værende en af mest hædrede spil nogensinde.

Hvad synes du om det?

Elden Ring

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold