Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

Elden Ring har solgt over 20.5 millioner eksemplarer

Det går bare ret godt for FromSoftware.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er naturligvis en stor udvidelse på vej til Elden Ring, Shadow of the Erdtree, men den kunne meget vel først lande efter d. 31 marts 2024. Men indtil da lader det til at der er rigeligt der kontinuerligt køber grundspillet.

Bandai Namco har afsløret via deres seneste finansrapport, at spillet nu har solgt over 20.5 millioner eksemplarer på alle platforme. Det er cirka 500.000 solgte eksemplarer siden de sidst udgav officielle salgstal tilbage i februar måned.

Naturligivs, før Shadow of the Erdtree, ankommer et helt nyt spil fra studiet, nemlig Armored Core VI: Fires of Rubicon, som for nylig gik en gameplay trailer - den kan du se herunder.

Glæder du dig til mere Elden Ring?

HQ
Elden Ring

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold