Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

Elden Ring: Shadow of the Erdtree har fået en easy mode

I hvert fald, hvis du spiller på PC, hvor en mod sænker sværhedsgraden, hvis du er villig til at sluge din stolthed og indrømme, at du ikke er god nok.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Shadow of the Erdtree udvidelsen til Elden Ring er en af de mere kontroversielle udgivelser fra FromSoftware. Selvom FromSoftware fans er bekendt med at få røvfuld hver gang FromSoftware udgiver noget, mener nogen at det er gået for vidt i Shadow of the Erstree; det er simpelthen blevet for svært.

Hvis du er klar til at sluge din stolthed, så er der nu en mulighed for at komme lettere igennem udvidelsen til Elden Ring. Der er kommet en mod, der sænker fjendernes skade mellem 10% og 40%, alt efter hvor meget hjælp man vil have.

Hvordan går din tur gennem Shadow of the Erdtree? Bliver du revet rundt og er du klar til at bekende kulør og gøre brug af den her mod? Eller er du stuck på Xbox Series X/S eller PlayStation 5 og dermed er tvunget den hårde vej igennem?

Elden Ring

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold