Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

Elden Ring var både det mest gennemførte og opgivede spil i 2022

Pokémon Legends Arceus florerer også blandt de mest gennemførte spil i 2022.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er vist ikke nogen hemmelighed at Elden Ring både har været, og fortsætter med at være, et uhyre populært spil, og udvikler FromSoftware har efterhånden samlet et globalt og loyalt følge, som virkelig giver deres spil en god omgang.

Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse når HowLongToBeat har undersøgt en masse Trophy- og Achievement-data, og har vurderet at Elden Ring ikke bare er 2022's mest gennemførte spil, det er også det flest droppede undervejs.

I forhold til gennemførselsraten får Elden Ring selskab af Stray og Pokémon Legends Arceus, og sidstnævnte figurerer også blandt de mest droppede spil.

Hvilke spil gennemførte du i 2022?

Elden Ring

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold