Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls: Blades

Elder Scrolls: Blades fjerner får endelig fjernet tidsrestriktioner på skattekister

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bethesda tog et gedgigent styrtdyk for nogle år siden, og begyndte at udgive færre, værre og ekstra aggressivt monetariserede spil. Blandt disse fandt vi The Elder Scrolls: Blades, der satte ekstreme tidsrestriktioner på de skattekister man fik sine primære belønninger fra.

Alt efter kvaliteten af kisten kunne man nogen gange blive tvunget til at vente i flere dage, hvor man naturligvis kunne købe sig til en hurtigere åbning. Det slutter dog nu.

Via opdatering 1.5, som du kan læse alt om her har Bethesda fjernet såkaldte "Chest Timers", og desuden vil disse nu indholde langt flere belønninger.

Spillet kommer desuden til Switch i 2020, og her ankommer spillet uden mange af de aggressive monetariseringsstrategier, som det blev lanceret med.

The Elder Scrolls: Blades

Relaterede teksterIndlæser mere indhold