Dansk
Gamereactor
nyheder

Embracer CEO bekræfter at TimeSplitters-udvikler lukker

Embracer samlede ellers holdet bag den originale serie for specifikt at lave et nyt kapitel.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er efterhånden en del år siden, men dengang hvor Embracer Group havde ild i rumpetten der samlede de selv vragresterne af det gamle hold bag TimeSplitters, og formede Free Radical Designs med målet om at lave et slags reboot af serien.

Det har holdet arbejdet på i nogle år, men det spil ser nu ikke dagens lys, for ligesom rygterne foreskrev, så forberedes studiets ansatte nu på en lukning. Som VGC skriver har CEO Lars Wingefors bekræftet overfor studiets ansatte, at det engelske studie lukkes d. 11 december.

"As we move through the consultation process and face the potential closure of Free Radical Design on 11 December 2023, I want to express my gratitude for your commitment and the remarkable work you've done and still keep doing. This is a challenging time for all of us but especially for you, and our focus is to support you as much as we can during this transition."

Dette er en del af Embracers brede restrukturering, og de har allerede afsløret at denne lukning ikke bliver den eneste.

Embracer CEO bekræfter at TimeSplitters-udvikler lukker


Indlæser mere indhold