Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Embracer Group har officielt valgt at sælge Saber Interactive for $500 millioner

Det er en privat investeringsfond der har købt Saber, der fremadrettet bliver uafhængigt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Embracer Group købte ind i stor stil for nogle år siden, men grundet et manglende kapitalindskud fra en afgørende investor, så gik det lige pludselig den helt anden vej meget, meget hurtigt, og de har fyret i et væk, lukket studiet og skrottet projekter lige siden.

Men nu er vi nået til den mest drastiske beslutning til dato, for de har nu valgt at sælge et af deres måske vigtigste aktiver, nemlig Saber Interactive, der i sig selv består af adskillige studier. Dette er blevet bekræftet igennem Jason Schreier ovre hos Bloomberg, hvor det desuden fremgår at Embracer sælger til en privat investeringsfond, som i princippet betyder at Saber fremadrettet bliver uafhængigt.

Saber Interactive arbejder lige nu på spil som Warhammer 40,000: Space Marine II og det nærmest mytiske Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, som dog ikke forventes at være under aktiv udvikling.

Schreier ved dog i skrivende stund ikke om hvorvidt handlen ligeledes indebærer et salg af såkaldte "subsidiaries" under Saber Interactive, såsom Metro-udviklerne 4A Games og Tripwire.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Relaterede teksterIndlæser mere indhold