Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Saints Row: The Third

En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Du kan muligvis erindre udvidelsen til Saints Row: The Third, hvor du fik et noget anderledes køretøj. Den såkaldte Saints Row Genki Manapult er baseret på en 1956 Ford F-100 og findes faktisk i virkeligheden. Altså lige udover, at den ikke skyder med mennesker.

Bilen er nu røget på auktion med en startpris på $7,500 gennem sitet eBay, der giver indtjeningen videre til et godt formål. Således går de indtjente dollars til organisationen Wings for Life.

Genki Manapulten inkluderer udendørs lydanlæg, og vi er sikre på, at den nok skal vække fryd til sommer på den lokale strand, hvis du kan klare fragtomkostningerne. Auktionen slutter den 13. december, så du kan lige nå at spare op, hvis du er hurtigt, rig eller vanvittig nok.

Mangler i en gaveidé til redaktionen modtages den naturligvis også med kyshånd.

Saints Row: The Third

Relaterede tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Spilverdenens svar på Beavis & Butt-head, Jackass og Jersey Shore er tilbage. I Saints Row: The Third er galskaben grovere, større og endnu sjovere. Jonas har levet livet som pimp.

0
En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

NYHED. Skrevet af Lee West

Du kan muligvis erindre udvidelsen til Saints Row: The Third, hvor du fik et noget anderledes køretøj. Den såkaldte Saints Row Genki Manapult er baseret på en 1956 Ford...Indlæser mere indhold