Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Saw X

En af de klamme fælder i Saw X er blevet afsløret

Du kan selv se den såkaldte "Eye Vacuum Trap" i et kort, ulækkert klip.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Saw X udkommer om lidt over en uge, og nu kan du få en smagsprøve på de grufulde fælder, der indgår i filmen, og vurdere, om det er over grænsen for dig.

Eyeball Vacuum-fælden er præcis lige så klam, som den lyder. Vi ser en mand fastgjort til en stol og med et rør ud for hvert øje. Staklens øjne vil blive suget ud, hvis han ikke når at dreje en drejeknap et vist antal gange. Men det er jo Saw, vi taler om, så det er selvfølgelig ikke så let, som det lyder. Problemet er, at hver gang han drejer knappen, brækker en af hans fingre.

Klippet viser ikke, om offeret overlever fælden eller ej. Men eftersom Eyeball Vacuum-fælden "pryder" plakaten til Saw X, har vi en mistanke om, at vi kommer til at se fælden gøre det, den er designet til.

Hvad siger du, gider du se noget så ulækkert, eller er det her barnemad for dig?

HQ
Saw X

Relaterede teksterIndlæser mere indhold