Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Space Remake

En Dead Space-film er angiveligt under udvikling

Det mener John Carpenter i hvert fald.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Via Dead Space Remake er der mere opmærksomhed på serien end der har været i årevis, så det ville være et godt tidspunkt nu at udvide med eventuelt en spillefilm, eller hvad? Faktisk har forskellige studier forsøgt at få lavet en i årevis, og blandt andet gysermester John Carpenter har været blandt dem.

I et interview med Variety indrømmer han dog at den plan er lagt på hylden, og det skyldes at der angiveligt, netop nu, er en anden der er ved at lave en filmatisering:

"I'm a big video game fan, so I played all the games. I was down looking at the new digital cameras, the RED, and happened to mention to them that I would love to do a Dead Space film. That just went around, and everybody said, 'Oh, when are you gonna do it? I think they already have another director involved. And they haven't asked me to do it. So until someone asks me, I wouldn't do it."

Det er det første vi hører om fornyet energi bag den film. Hvem mon der er involveret?

Dead Space Remake

Relaterede teksterIndlæser mere indhold