Dansk
Gamereactor
nyheder
Madden NFL 11

En film om "the Madden Curse"?

Rygter siger EA arbejder på det

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som enhver NFL-entusiast ved, så er det en tvivlsom fornøjelse for en spiller at havne på forsiden af EA's football-spil Madden NFL. Det er mere eller mindre en gylden regel - er du på forsiden af Madden, står du over for en skadesplaget og skuffende sæson.

Fænomenet kaldes populært "The Madden Curse", og har ramt næsten alle de spillere, der har været på forsiden af Madden NFL gennem årene.

Og nu har EA åbenbart tænkt sig at lave en film om fænomenet. Det skriver den amerikanske filmside The Wrap i hvert fald. Filmen vil angiveligt handle om en pensioneret Super Bowl-vinder, der bliver tvunget til at vende tilbage til sporten, og til sin skræk opdager at han er på forsiden af den seneste udgave af Madden NFL.

Det forlyder at Pat O'Brien fra EA Entertainment er producer på projektet. EA har ikke bekræftet rygterne.

Madden NFL 11
Saints-quarterbacken Drew Brees optræder på forsiden af Madden NFL 11, men er tilsyneladende gået helt fri af forbandelsen.

Relaterede tekster

8
Madden NFL 11Score

Madden NFL 11

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Odgaard

På med hjelmen og skidtbeskytteren; her kommer Madden 11 - det bedste amerikanske fodboldspil. Nogensinde. Læs Carstens anmeldelse her...

5
Madden NFL 11

Madden NFL 11

PREVIEW. Skrevet af Carsten Odgaard

Carsten drog til EA Sports i Vancouver, Canada, kun iført hjelm, skridt- og knæbeskytter. Du kan læse alt om hans første tur på grønsværen lige her...Indlæser mere indhold