Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher 3: Wild Hunt

En ny The Witcher 3 mod åbner for custom characters

Og introducerer et nyt combat system

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Witcher 3 har altid haft et meget aktivt mod community og CDPR har altid værdsat det community. Faktisk i en grad, så da spillet fik sin next gen update i 2022, så var flere mods officielt blevet implementeret i spillet, og det var sket i tæt samarbejde mellem udviklerne hos CDPR og flere moddere.

Nu kan wccftech så fortælle, at en ny stor mod til The Witcher 3: Wild Hunt på pc, der blev frigivet online for kun et par dage siden, giver spillerne mulighed for at skabe fuldt tilpassede karakterer samt andre spændende nyheder.

Modden, som hedder Custom Player Characters tillader spillerne at skabe Witcher, Witcheress og Sorceress karakterer med fuldt tilpasselige udseender. Derudover introducerer modden en ny magic combat style og en ny questline for Sorceress-karaktertypen, som er fuldt voiced. Du kan se hvordan modden tager sig ud i praksis her

The Witcher 3 Player Characters mod blev muliggjort ved udgivelsen af REDkit, det officielle mod-redigeringsværktøj, som giver brugerne de samme værktøjer, som CD Projekt Red brugte til at skabe spillet. Takket være dette mod-redigeringsværktøj var det også muligt at genskabe noget af spillets fjernede indhold, såsom båd-racing.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterede teksterIndlæser mere indhold