Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle
Minecraft

En officiel Minecraft kogebog er på vej

Den indeholder over 40 opskrifter til ethvert færdighedsniveau.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er blevet lidt af en trend at se videospil få officielt licenserede kogebøger, men i betragtning af den massive succes med Mojangs Minecraft, og det faktum, at spillet har masser af opskrifter bagt ind i selve spillet, er det en overraskelse, at det har taget så lang tid for den blokerede fornemmelse at få kogebogsbehandlingen.

Heldigvis er ventetiden forbi nu, da vi i et nyt blogindlæg får et første kig på Gather, Cook, Eat! Official Cookbook, som siges at indeholde "over 40 opskrifter til ethvert færdighedsniveau, fra forsigtige håndværkere, der er ved at lave deres første bagte kartoffelbid til dristige eventyrere, der ønsker at dykke først ind i den nøjagtige videnskab, der bager med en begravet skattetærte."
Det forklares yderligere for at tilføje, at kogebogen også vil tilbyde retter i alle størrelser, fra hovedretter til appetitvækkere, til desserter og endda drikkevarer, og for dem, der ønsker en smagsprøve (bogstaveligt talt, hvis du ender med at lave mad) af kogebogen, er to opskrifter blevet delt, og du kan finde begge her.

Minecraft
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.Indlæser mere indhold