Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Wolverine

En PC-version af Marvel's Wolverine er lækket online

Ikke længe efter det store Insomniac hack, er en spilbar PC alpha-udgave af Marvel's Wolverine lækket online.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nogle af jer har måske stærke holdninger omkring massemediernes ansvar i forhold til de informationer der er sluppet ud igennem det her læk, og vi føler også med Insomniac. Vi kommer aldrig til at dele concept art, gameplay-optagelser eller direkte fremvise andet lækket materiale. Men i forhold til de faktuelle oplysninger der nu er offentligt kendt, så kan vi heller ej lade som om at den her information ikke eksisterer. Som Jeff Grubb siger, så er det nyheder, og vi er et nyhedssite. Men det betyder ikke at vi ikke tager stilling, det gør vi altid. Du kommer til at finde denne paragraf før en række af de nyheder om Insomniac-lækket i løbet af dagen. Tak for jeres forståelse.

Det er slet ikke sjovt at være Insomniac Games for tiden. Den anden dag blev 1,6TB stjålne filer lækket på nettet, hvor man kunne læse om virksomhedens planer det næste årti og mange andre ting.

Nu er der dukket en tidlig spilbar PC alpha udgave af Marvel's Wolverine op på nettet, hvor man tilsyneladende skulle kunne spille en lille del af de kommende spil. Det skal understreges, at fordi der er tale om en PC alpha-version, betyder det ikke at spillet kommer til PC. Udviklerne bruger gerne PC udgaver under udviklingsprocessen for at prøve ting af, selvom spillet er planlagt til for eksempel PlayStation 5 som i det her tilfælde.

Siden det massive læk af Insomniacs projekter, har flere spiludviklere givet deres støtte til Insomniac på de sociale medier. Det er blandt andre Naughty Dogs Neil Druckmann, God of War game director Cory Barlog og Remedy Entertainment, som offentlig har kaldt hacket for "disgraceful and shameful".

Det lader til at mareridtet for Insomniac Games fortsætter med dette seneste læk.

Marvel's Wolverine

Relaterede teksterIndlæser mere indhold