Dansk
Gamereactor
lifestyle

En pop-up-restaurant kun med airfryer dukkede op i London i sidste uge

Fred Sirieix afslørede et midlertidigt spisested for at vise de nyeste Ninja airfryer-produkter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens alle ser ud til at have en airfryer i disse dage, er mange stadig uklare og uvidende om fordelene og evnerne ved disse madlavningsenheder. Air fryer maker Ninja så ud til at bevise, hvor alsidige og dygtige disse maskiner kan være ved at skabe og være vært for en en-dags pop-up restaurant i London i sidste uge, hvor al maden blev kogt i sine nyeste airfryer-modeller.

I henhold til The Standard blev begivenheden hostet og afsløret af den franske tv-præsentant og maître d 'Fred Sirieix, der var til stede for at vise, hvor alsidig Ninja Double Stack XL Air Fryer -modellen er, alt sammen på denne pop-up-restaurant, der var tilgængelig at besøge i Londons Southbank den 23. maj.

Arrangementet var dog mere end bare en restaurant, da lokalet var indrettet på en sådan måde, at gæsterne skulle gå gennem en kæmpe airfryer for at komme ind i køkkenrummet, som også var modelleret på en sådan måde for at bevise, hvordan airfryers kan bruges til at maksimere små rum i dit køkken.

En pop-up-restaurant kun med airfryer dukkede op i London i sidste uge
Ninja
Dette er en annonce:

Vi har faktisk udforsket airfryer-dillen kort på Gamereactor i form af en Quick Look fokuseret på Xiaomi Smart Air Fryer Pro, som du kan se nedenfor.

HQ


Indlæser mere indhold