Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands 3

En række af de vigtigste udviklere bag Borderlands 3 har forladt Gearbox

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den brede konsensus lader til at være, at Borderlands 3 er seriens bedste kapitel, men om det er arbejdsforhold, et køb af Embracer Group eller noget helt tredje, så har en række af de mest prominente udviklere bag den titel valgt at forlade Gearbox.

Først kunne Axios berette om deres exit i en større artikel, og efterfølgende valgte Gearbox faktisk at bekræfte dens validitet i en udtalelse.

"Before their transition, the group was part of a not-yet-announced pre-production team and their departure will cause minimal disruption in our current plans The company is currently working on new projects involving Gearbox properties. The bulk of our attention at the moment is dedicated to finishing '[Tiny Tina's] Wonderlands, which is on-track," siger Randy Pitchford.

Ifølge Axios er der dog positivtet blandt Gearbox-ansatte, fordi det anses som værende den "gamle garde" der har forladt skuden, og at der nu kommer nødvendigt nyt blod til.

Borderlands 3

Relaterede tekster

Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ventetiden har været lang, og Claus har som inkarneret Borderlands-fan næsten ikke kunne vente. Lever det så op til forventningerne?Indlæser mere indhold