Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands 3

En række ledende medarbejdere forlader Gearbox

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gearbox har i øjeblikket travlt med at udvikle Tiny Tina's Wonderlands, der udkommer i 2022. Samtidigt har studiet gang i et endnu-ikke-annonceret projekt, men dette spil er nu blevet ramt af et markant tilbageslag, melder Axios.

Flere ledende medarbejdere på Borderlands 3, der nu arbejdede på det nye projekt, har nemlig forladt Gearbox for at starte deres eget studie. Det drejer sig om senior producer Christopher Brock, lead mission designer Keith Schuler, art director Scott Kester, creative director Paul Sage, UX/Game Feel director Chris Strasz og lead character artist Kevin Penrod.

"Before their transition, the group was part of a not-yet-announced pre-production team and their departure will cause minimal disruption in our current plans," fortæller Gearbox CEO Randy Pitchford til Axios og kalder samtidigt bruddet for udramatisk.

Gearbox udfylder eftersigende de ledige stillinger ved at forfremme medlemmer af deres eksisterende stab.

Borderlands 3

Relaterede tekster

Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ventetiden har været lang, og Claus har som inkarneret Borderlands-fan næsten ikke kunne vente. Lever det så op til forventningerne?Indlæser mere indhold