Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

ENCE er IEM Dallas mestre

Det er holdets første Major-trofæ på knap 1700 dage.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den konkurrenceprægede Counter-Strike verden er et halsbrækkende sted, hvor succes aldrig er givet. Men der er altid en chance for at løfte et trofæ, og ENCE er et godt eksempel på dette.

For ved IEM Dallas-turneringen, der sluttede i weekenden, er esportsorganisationen ENCE blevet kronet som mester og er taget hjem med $100.000 i præmiepenge, en plads ved IEM Köln 2023 og sit første fysiske S-tier trofæ i 1694 dage.

ENCE endte med at besejre Mouz i den store finale i begivenheden, i en 2-0 show, der nu har sat ENCE i gang for Intel Grand Slam, som beder hold om at vinde fire store begivenheder inden for en 10-begivenhed span. Den næste turnering, som ENCE skal vinde for at fortsætte denne indsats, er IEM Köln i slutningen af juli.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold