Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 2

Enden er nær for gamle Xbox Live

Sidste chance for at spille Halo 2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tiden er ved at løbe ud for den oprindelige udgave af Xbox Live. På et eller andet tidspunkt efter midnat trækker Microsoft endelig stikket på originaludgaven af online-tjenesten. Altså er det ved at være sidste udkald for at dyste over nettet i Halo 2.

Xbox Live gik i luften i november 2002, lige knap et år efter at den første Xbox kom i handlen i USA. Halo 2 trækker stadig en del spillere, men ellers er det småt med gamle Xbox-titler, der stadig gør brug af tjenesten.

Det er kun gamle Xbox-spil, der ikke længere kan spilles over nettet, mens Live-understøttelsen af Xbox 360-spil fortsætter ufortrødent. Lukningen af den oprindelige Xbox Live-tjeneste forventes at muliggøre en række forbedringer af Xbox Live på 360'eren, der ellers har været holdt tilbage af hensyn til bagudkompatabilitet. For eksempel er den begrænsing, der gør at man kun kan have 100 venner på Xbox Live, en rest fra det gamle system, der forhåbentlig snart fjernes.

Har du lyst til lidt nostalgi, så støv dit gamle eksemplar af Halo 2 af - det er sidste chance for at spillet det online.

Halo 2

Relaterede tekster

2
Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PCScore

Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Halo 2 blev for nylig tilføjet til Master Chief Collection på PC, og vi har derfor igen sat på Claus på sagen. Er opdateringen spillet værdigt? Og er det i øvrigt stadig værd at spille?

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Master Chief rammer PC'en for anden gang, forsinket og forældet, men kan det tidløse og elskede gameplay alligevel sejre? Jesper har fundet musen frem...Indlæser mere indhold