Dansk
Gamereactor
esports
Dragon Ball FighterZ

Endnu en Dragon Ball FighterZ-turnering er blevet aflyst

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det ekstremt succesfulde Dragon Ball FighterZ, og turneringsarrangører, står overfor en besynderlig problematik i øjeblikket. Tilbage i november blev det afsløret af spillets turnering ved DreamHack Atlanta var blevet aflyst. Dengang blev det spekuleret at grundet kun 40 tilmeldte blev turneringen pillet af plakaten, men Alex Jebailey har siden anerkendt at dette ikke var tilfældet.

Nu er endnu en turnering i Dragon Ball FighterZ blevet aflyst, denne gang ved AkSys Games store begivenhed Anime Ascension. Endnu engang begrundet med uforudsete omstændigheder. Rygterne svirrer nu om rettighedshaveres indblanding der simpelthen blokere spillet i at blive fremvist.

Er der hold i dette, spejler det meget den situation Super Smash Bros.-serien stod i for år tilbage, hvor Nintendo truede med at sagsøge turneringsarrangører der bragte spillet offentligt, på Twitch, YouTube, eller i forsamling. Interessant er også at skrive bag øret, at der heller ikke bliver afholdt en turnering i Dragon Ball FighterZ bed EVO Japan i 2019.

Dragon Ball FighterZ
HQ

Relaterede tekster

7
Dragon Ball FighterZScore

Dragon Ball FighterZ

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kongen af animé-kampspil er endelig klar med et af de mest ambitiøse kapitler til dato.Indlæser mere indhold