Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 4

Endnu en stemmeskuespiller lægges for had fra fans

Skuespilleren bag Ada Wong i Resident Evil 4 Remake er blevet kritiseret voldsomt på sociale medier.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lily Gao - skuespilleren bag Ada Wong i Resident Evil 4 Remake - er blevet voldsomt kritiseret på sociale medier, for hendes portrættering af den karakteristiske spion fra Resident Evil-spillene. Kritikken lyder bl.a. på, at hun kun har valgt rollen for pengene, og at hendes uentusiastiske præstation har ødelagt spillet. Hendes kølige og reserverede levering lader til ikke at falde i god jord blandt nogle spillere, på trods af, at Wong skal forestille sig, at være en kølig og reserveret femme fatale.

Push Square rapporterer om sagen, og skriver, at Gao har valgt, at lukke for kommentarer på sin Instagram-bruger.

Dette lader desværre til, at være en underlig tendens blandt utilfredse fans, der går direkte til tasterne mod skuespilleren bag karakteren. Bør kritikken måske nærmere være rettet mod instruktører og manuskriptforfattere, der trods alt dikterer den kunstneriske retning for spillet?

Resident Evil 4

Relaterede teksterIndlæser mere indhold