Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken Hybrid

Endnu en Tekken Hybrid-pakke

Nu med Namco-stick

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Du har sikkert hørt om det kommende Tekken Hybrid.

På skiven finder man tre Tekken-objekter. For det første er der en HD-opdatering af gode gamle Tekken Tag Tournament, det første spil i serien, der udkom til PS2. Dernæst er der en prolog-udgave af det kommende Tekken Tak Tournament 2. Og endelig er animationsfilmen Tekken: Blood Vengeance også med.

Men er du virkelig Tekken-gal, kan du overveje den specielle samlerudgave, der kommer i 1000 eksemplarer til en pris på 249.99 dollars.

Her får du et Namco-branded Mad Catz Tournament Edition S FightStick med i købet.

Tekken Hybrid
HQ

Relaterede tekster

Tekken HybridScore

Tekken Hybrid

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Med Tekken Hybrid får du både film, klassisk spil og en smagsprøve på fremtiden i en pakke - men formår det at byde på noget spændende for andre end de dedikerede fans?

Lynkig: Tekken Hybrid

Lynkig: Tekken Hybrid

PREVIEW. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Tre Tekken-produkter i en pakke: noget nyt, noget gammelt og noget i en helt anden boldgade. Vi lynkigger på det kommende Tekken Hybrid.Indlæser mere indhold